Sinopsi: Es tracta de la història de Mike Goldwing, un jove i valent noi de 12 anys, fill i nét d’astronautes, la família del qual està separada arran d’un incident que va ocórrer anys enrere. Després d’abandonar el programa Apol·lo en l’últim moment, el seu avi va marxar de casa i no va voler saber res més de la família. Per poder reconciliar la seva família, Mike s’haurà embarcar en un viatge per l’espai per a arribar a la Lluna abans que el malvat Richard Carso i recuperar la bandera americana plantada el 1969, per tal de poder demostrar que l’home sí que va trepitjar la Lluna. Mike viatjarà al costat del seu tossut avi, la seva millor amiga, Amy, i un simpàtic camaleó, Igor, mascota del seu millor amic, fins a la Lluna. Des de la Terra, rebrà l’ajuda de tot l’equip de la NASA, inclosa la seva família, i també del seu millor amic, Marty, l’amo d’Igor i inventor d’un munt d’estranys i útils artefactes.

Valoració educativa i pastoral: Es tracta d’una de les millors pel·lícules espanyoles d’animació, amb un bon guió que enlluerna, uns dibuixos minuciosos de gran nivell tècnic i una música que impacta i acompanya. En l’estil de Planet 51 (2009,) que ja vam seleccionar per a la Setmana del Cinema Espiritual, la pel·lícula té un gran atractiu i permet participar de la realització d’un projecte somiat com és viatjar a la lluna. Les dificultats i obstacles es poden superar des de la unió i la cooperació de tots, segons les diferents capacitats, des dels valors de l’esforç perseverant, la senzillesa humil per deixar-se ajudar pels més grans (el vell astronauta) i el coratge per no defallir. La pel·lícula té el premi al Cinema i Educació en Valors.

Destinataris: 3r a 6è Primària.

Temes: Els viatges espacials, el valor de la família, la reconciliació, l’espai com a aventura i misteri, la contemplació de la creació.

Classificació: Tots els públics.

Programació:

  • Lluïsos d’Horta. Carrer Feliu Codina 7 i 9 –  Barcelona.
    • Dia 30 de novembre de 2016 (de 10:00 a 13:00h)
  • Escola Técnico-Professional Xavier. Avinguda Francesc Cambó, 12 – Barcelona
    • Dia 28 i 29 de novembre de 2016 (de 10:00 a 13:00h)
  • Teatre Sarrià. C/ P. Miquel de Sarrià 8 – Barcelona
    • Dia 22, 24 de novembre de 2016 (de 10:00 a 13:00h)

Preu per sessió: 4.00€

Contacte:  619 10 59 27 (Núria) , info@lluisoshorta.catdjoventut@arqbcn.org