Sinopsi: Pepper Busbee és un nen de 8 anys que viu amb la seva família en una petita ciutat dels Estats Units. Tothom el coneix com a ‘Little Boy’ a causa de la seva baixa alçada. Rebutjat i molestat per la resta de nens, l’únic amic de Little Boy és el seu pare, James, amb el qual cada dia sembla una aventura. El món de Little Boy s’esfondra quan James és reclutat com a soldat per anar a la Segona Guerra Mundial. Inspirat pel seu heroi de còmic, Little Boy creu que pot aconseguir l’impossible: portar el seu pare de tornada a casa. Per tenir èxit en la seva missió, s’haurà de fer amic de la persona que més tem, un ancià japonès al qual ningú a la ciutat li parla i que representa la cara de l’enemic. Little Boy és una pel·lícula familiar èpica que ens porta en un viatge de valentia, humor i amor, a través de la més improbable de les amistats i l’esperança d’un nen.

Valoració educativa i pastoral: Una proposta en la línia de Bella, amb la direcció d’Alejandro Monteverde i la producció d’Eduardo Verástegui, que actualment prepara una pel·lícula sobre Maria. És un tipus de cinema d’inspiració cristiana, però que s’adreça al gran públic i té alguns trets d’aquest tipus de produccions del cinema nord-americà. El fet que el protagonista sigui un noi la fa atractiva per al públic jove, que se sent atret per aquesta història de superació en la qual Déu ajuda aquell qui actua des de les obres de misericòrdia i no des de l’odi i la violència. Formalment és atractiva, amb una bona posada en escena, una fotografia colorista, una banda sonora atraient i gestos enganxosos com el que realitza el petit Pepper quan demana un miracle. El rerefons de la història permet abordar temes espirituals valuosos.

Destinataris: ESO.

Temes: El valor de la família, l’amistat amb els diferents, la providència de Déu, les obres de misericòrdia,
la fe dels nens.

Classificació: Apta per a majors de 13 anys, amb algunes escenes de violència.

Programació:

  • Lluïsos d’Horta. Carrer Feliu Codina 7 i 9 –  Barcelona.
    • Dia 10, 11, 14 i 15 de novembre de 2016 (de 10:00 a 13:00h)
  • Escola Técnico-Professional Xavier. Avinguda Francesc Cambó, 12 – Barcelona
    • Dia 2, 3, 16, 17 de novembre de 2016 (de 10:00 a 13:00h)
  • Teatre Sarrià. C/ P. Miquel de Sarrià 8 – Barcelona
    • Dia 4, 8 i 9 de novembre de 2016 (de 10:00 a 13:00h)

Preu per sessió: 4.00€

Contacte:  619 10 59 27 (Núria) , info@lluisoshorta.catdjoventut@arqbcn.org