GravityTítol original: Gravity (2013). Duració 90 min. Director: Alfonso Cuarón. Guió: Alfonso Cuarón, Jonás Cuarón. Música: Steven Price. Gènere: Ciència ficció, Drama, Aventura espacial, Supervivència, 3-D.

Inclòs al cicle XI Setmana de Cinema Espiritual: El misteri de l’amor.

Sinopsi: Mentre reparen un satèl·lit fora de la seva nau, dos astronautes pateixen un greu accident i queden surant en l’espai. Són la doctora Ryan Stone, una brillant enginyera que realitza la seva primera missió espacial, i el veterà astronauta Matt Kowalsky. La missió exterior semblava rutinària, però els arriba una pluja d’escombraries espacials i es produeix el desastre: el satèl·lit i part de la nau queden destrossats, deixant a Ryan i Matt completament sols, moment a partir del qual intentaran per tots els mitjans buscar una solució per tornar a la Terra.

Per plantejar: El gènere de ciència-ficció, els directors i els oficis en el cinema, els efectes especials, el silenci, la natura com a creació, el misteri de Déu i l’agraïment.

Destinataris preferents: 3r, 4t ESO i Batxiller

Programació:

Preu per sessió: 4.00€

Contacte:  619 10 59 27 (Núria) , info@lluisoshorta.catdjoventut@arqbcn.org