El Medallón Perdido

Director: Bill Muir (2013).

Inclòs al cicle X Setmana de Cinema Espiritual: Infinites-Dimensions.

Es tracta d’una pel·lícula d’aventures nord-americana d’inspiració cristiana adreçada a nens a partir de 9 anys. En Daniel ve a fer una donació a una casa d’acollida per a nens sense llar. Allà el conviden a explicar un conte que ha d’improvisar. Aleshores implica en la seva narració tres dels nois que són allà, el solitari Billy, l’abstreta Allie i Huko, actiu i una mica arrogant. En una excavació arqueològica, el pare d’en Billy busca un medalló amb estranys poders. Junts, en Billy i l’Allie el troben, amb la sorpresa que té poders especials que els permeten ser transportats en el temps, cosa que els durà a una divertida aventura. Hi descobriran alguns assumptes importants que tenen a veure amb Déu i la fe.

 Recomanada: Alumnes entre 3r i 6è de Primària.

Programació:

Preu per sessió: 4.00€

Contacte:  619 10 59 27 (Núria) , 637 235 977 (Antoni), info@lluisoshorta.catdjoventut@arqbcn.org