Una Aventura Extraordinària

Director: Ken Kwapis (2012). Durada 107′.

Inclòs al cicle X Setmana de Cinema Espiritual: Infinites-Dimensions.

Basada en fets reals. Un periodista (John Krasinski) i una voluntària de Greenpeace (Drew Barrymore) es proposen salvar una família de majestuoses balenes grises que han quedat atrapades pels gels del Cercle Polar Àrtic. La parella ha de convèncer els membres de la comunitat inuit, les empreses petrolieres i l’exèrcit dels EEUU perquè oblidin les seves diferències i alliberin les balenes. Gràcies a aquesta situació s’aconsegueix una mena de treva, tot i que passatgera, en la Guerra Freda. (FILMAFFINITY)

Algunes crítiques: “En comptes de ser una història d’un grup de gent meravellosa fent coses meravelloses, és més aviat la història d’un grup de gent normal que es converteixen en millors persones com a resultat de fer quelcom meravellós” (Mick LaSalle a San Francisco Chronicle). “Una pel·lícula emocionant, encantadora i en ocasions bastant divertida (…) (Lou Lumenik a New York Post).

 Recomanada: Alumnes d’ESO.

Programació:

Preu per sessió: 4.00€

Contacte:  619 10 59 27 (Núria) , 637 235 977 (Antoni), info@lluisoshorta.catdjoventut@arqbcn.org