October Baby

Director: Andrew Erwin i John Erwin (2011). Durada 107′.

Inclòs al cicle X Setmana de Cinema Espiritual: Infinites-Dimensions.

Petita i fresca producció independent sobre el valor de la vida i la reconciliació. Interessant per a joves, ja que la història és marcadament juvenil.

Hannah, la protagonista, interpretada per l’actriu Rachel Hendrix, és una jove universitària de 19 anys que pateix d’epilèpsia, asma i depressió. L’origen d’aquests mals, al principi desconegut, es revela després: és la supervivent d’un avortament. Després d’aquest descobriment es distancia dels seus pares adoptius, que li havien ocultat el seu origen i, amb l’ajuda d’uns amics, empren un viatge de maduració a la recerca de la veritat. Amb el contrast d’un capellà i orientant-se en els esdeveniments, malgrat la confusió i el desconcert, la Hannah emprendrà el camí per a retrobar-se amb la seva mare biològica, la dona que va intentar matar-la. Des d’allà es trobarà amb ella mateixa i amb els seus pares adoptius. Un itinerari cap al perdó i el sentit de la vida.

Basada en un fet real, la vida de Gianna Jessen. La seva mare estava embarassada de set mesos i mig quan va decidir sotmetre’s a un avortament per injecció salina, que mata el nadó por enverinament i cremades. Però aquell nadó, la Gianna, va sobreviure al procediment. La seva mare la va entregar en adopció. És també interessant aquest testimoni amb el que es pot completar la pel·lícula.

 Recomanada: Alumnes d’ESO.

Programació:

Preu per sessió: 4.00€

Contacte:  619 10 59 27 (Núria) , 637 235 977 (Antoni), info@lluisoshorta.catdjoventut@arqbcn.org