Encontrarás Dragones
Director: Roland Joffé

Any de realització: 2011

Temes: Guerra-violència, reconciliació, santedat, mal i fe.

Inclòs al cicle VIII Setmana de Cinema Espiritual: Viu, resa, perdona, estima.

Programació: Dies 17, 18 i 21 de novembre de 2011.

Situada a la Guerra Civil espanyola, la pel·lícula presenta la vida paral·lela dels personatges, un de real, sant Josemaría Escrivá de Balaguer (Charlie Cox) i un altre de fictici, el jutge Manolo Torres (Wes Bentley). El contrast dels antagonistes ens permet comprendre l’absurditat d’una guerra i el cristianisme com a font de reconciliació.

Narrada d’una manera atraient, segueix la investigació que sobre el sacerdot fundador de l’Opus Dei realitza Robert (Dougray Scott), el fill periodista del jutge. Partint de la infància dels protagonistes, passa per les decisions de la joventut i ens endinsa en els seus diferents posicionaments durant la guerra. La reflexió que efectua sobre les motivacions del perdó es profundament cristiana i el to emotiu la fa atraient.

Recomanada: 3r, 4t d’ESO i Batxillerat

Lloc: Els Lluïsos d’Horta.
Carrer Feliu Codina 7 i 9 – 08031 Barcelona
Tel: 628 887 693 (Teresa) – 637 235 977 (Antoni)
Correu-e:info@setmanacinemaespiritual.org
Preu per sessió: 4.00€