De Dioses y Hombres
Director: Xavier Beauvois

Any de realització: 2010

Temes: Fe, oració, reconciliació, dubte, elecció, solidaritat.

Inclòs al cicle VIII Setmana de Cinema Espiritual: Viu, resa, perdona, estima.

Programació: Dies 9, 10 i 11 de novembre de 2011.

Extraordinària pel·lícula sobre la vida entregada com a servei a la reconciliació d’un grup de monjos, basada en el martiri  l’any 1996 de set monjos del monestir de Nostra Senyora de l’Atlas a Tibhirine. Filmada amb una progressió dramàtica exemplar, ens permet endinsar-nos en les motivacions profundes d’aquest grup d’homes que miren Déu tot acompanyant el poble algerià.

Girant a l’entorn de la decisió de quedar-se o anar-se’n davant les amenaces mortals que reben, veiem com es desenvolupen les seves relacions comunitàries, les seves motivacions personals i la seva experiència de fe. La varietat de les seves formes d’ésser i les seves i postures ens mostra una comunitat que, des de les diferències, es  disposa al sacrifici com a llavor de reconciliació.

Recomanada: 3r, 4t d’ESO i Batxillerat

Lloc: Els Lluïsos d’Horta.
Carrer Feliu Codina 7 i 9 – 08031 Barcelona
Tel: 628 887 693 (Teresa) – 637 235 977 (Antoni)
Correu-e:info@setmanacinemaespiritual.org
Preu per sessió: 4.00€