En un Mundo Mejor
Director: Susanne Bier

Any de realització: 2011

Temes: Violència, perdó, escola, relacions pares-fills, amistat, mort, dol i transcendència.

Inclòs al cicle VIII Setmana de Cinema Espiritual: Viu, resa, perdona, estima.

Programació: Dies 2, 3 i 8 de novembre de 2011.

D’una de les realitzadores més interessants del cine europeu, autora de la suggerent “Brothers (Hermanos)” (2004), la imprescindible “Después de la boda” (2006)  i la intensa “Cosas que perdí en el fuego” (2007), ens arriba ara una pel·lícula que mostra la dificultat d’assumir els grans ideals quan t’obliguen a implicar-te personalment, afectant fins i tot la pròpia família.

Guanyadora de l’Oscar a la millor pel·lícula estrangera, és una història commovedora sobre les relaciones paternofilials en la qual dos nois preadolescents, Christian i Elias, s’enfronten a problemes escolars i familiars que portaran a una intriga dramàtica que desembocarà en un camí d’aprenentatge dolorós de valors autèntics, com ara el reconeixement de l’altre o la renúncia a la violència.

Recomanada: 3r, 4t d’ESO i Batxillerat

Lloc: Els Lluïsos d’Horta.
Carrer Feliu Codina 7 i 9 – 08031 Barcelona
Tel: 628 887 693 (Teresa) – 637 235 977 (Antoni)
Correu-e:info@setmanacinemaespiritual.org
Preu per sessió: 4.00€